085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn.

06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons.

info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in.

schadeauto verkopen?

Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw schadeauto te krijgen.

Bel 085-760 01 44

of 06-51 49 35 36

Whatsappen kan ook, of vul het formulier in

  Auto Inkoop Station

  Schadeauto verkopen

  Een schadeauto verkopen tegen een aantrekkelijke prijs? Dat kan! Bij AutoInkoopStation bent u aan het goede adres om uw voertuig te verkopen. Onze werkwijze is helder en eenvoudig. U belt ons op en geeft de informatie over uw auto door. Op basis van uw antwoorden, zijn wij in staat om geheel vrijblijvend een aanbieding te doen voor het kopen van uw schadeauto. Uiteraard kunt u ook direct het aanmeldformulier op deze website invullen, zodat wij u binnen 24 uur een passend bod kunnen uitbrengen.

  Vervoeren met een oplegger

  schadeauto verkopenMocht u akkoord gaan met ons aanbod, kunt u op zeer korte termijn de schadeauto verkopen. Hiervoor komen wij bij u op locatie om het voertuig op te halen. Doordat wij de auto vervoeren met een oplegger, is het niet nodig dat uw auto nog rijdt. Het overeengekomen bedrag krijgt u meteen contant van onze medewerkers. Bovendien ontvangt u van ons een vrijwaringsbewijs waarmee u verlost bent van de verplichtingen als kentekenhouder. Dit biedt u de mogelijkheid om met onmiddellijke ingang uw autoverzekering op te zeggen, waardoor u geen premie meer hoeft te betalen.

  Ontvang meer informatie

  Zodra u vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven met alle plezier antwoord op alle zaken die u wilt weten. Voor een vrijblijvend bod voor het verkopen van uw schadeauto kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen. Wij maken graag zo snel mogelijk een afspraak om uw schadeauto te verkopen.

  Hoe werkt het, schadeauto verkopen aan Auto Inkoop Station

  Aanmelden

  Meld uw schadeauto aan. U kunt ons bellen of (nog beter) het aanmeldformulier op deze website invullen. Wij bellen dan binnen een kwartier terug.

  Bod

  U ontvangt van ons een voorlopig bod en bij acceptatie maken we een afspraak om de schadeauto bij u op te halen.

  Ophalen

  Volgens afspraak halen we de schadeauto bij u op en rekenen ter plekke met u af. Dat kan contant of via de bank. Ook krijgt u meteen het vrijwaringsbewijs van ons.

  Verkocht!

  Een schadeauto verkopen was nog nooit zo gemakkelijk. U heeft op een aangename manier uw schadeauto verkocht en hebt er meteen contant geld voor terug.

  Meld nu gratis uw schadeauto aan en krijg binnen 15 min een bod op uw schadeauto

  Auto Inkoop Station

   Auto Inkoop Station

   AutoInkoopStation

   Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
   Meer over ons

   Contact

   085-76 00 144

   0651493536

    Hulp

    CAMPER MERKEN DIE WIJ INKOPEN

    CARAVAN MERKEN DIE WIJ INKOPEN