auto inkoop station
  085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn

  06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons

 info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in

Pick-up verkopen

Uw pick-up verkopen zonder gedoe

Uw pick-up verkopen zonder gedoe, snel, correct en discreet. AutoInkoopStation is inkoper van alle soorten auto’s en andere voertuigen. We kopen ook bedrijfsauto’s in. Als u van een pick-up truck af wilt dan kunt u de wagen bij ons aanmelden voor een bod. We doen dagelijks zaken met bedrijven en particulieren die hun voertuigen willen verkopen. We halen ze op in heel Nederland, we betalen direct uit en we regelen de RDW-vrijwaring.

Pick-up aanmelden voor een vrijblijvend bod

pick-up verkopen

Wij kopen bedrijfswagens in door heel Nederland. Ook in uw pick-up hebben we interesse. Bel ons voor een persoonlijke offerte of klik hier.

Bod aanvragen voor mijn pick-up

Geen advertentie, geen geregel

Bovendien vinden al onze klanten het bijzonder handig dat ze niet met de wagen moeten adverteren, geen kijkers aan de deur krijgen, geen telefoontjes en mailtjes van potentiële kopers. Dit is discreet en het bespaart elke ondernemer bovendien veel tijd en moeite. Door uw bedrijfswagen aan te melden bij ons gaat alles veel sneller en gemakkelijker. We spreken een prijs af, we halen de wagen op waar en wanneer het u schikt, we betalen direct en u ontvangt ook meteen het RDW-vrijwaringsbewijs. Zo wordt de wegenbelasting direct stopgezet en hoeft u zelf alleen nog de verzekering van de wagen op te zeggen. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact op.
Bel 06-51 49 35 36 (Whatsappen kan ook naar dit nummer)

Professionals

Uw bedrijfswagen verkopen aan een serieuze partij met kennis van zaken, dat is belangrijk. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u een goede prijs bieden voor uw pick-up. Net zoals we particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfsvoertuig. We nemen de inkoop van bedrijfswagens serieus en zullen daarom altijd proberen u een prijs te bieden die marktconform is. De aanschafprijs en leeftijd geven niet altijd een duidelijke indicatie voor de waarde van het voertuig. Daarom is het beter een heldere opgave te doen van de staat waarin de wagen verkeert, en van eventuele mankementen. Het helpt ook als u foto’s meestuurt met het online formulier, of deze aan ons toestuurt via whatsapp op 06-51493536. Zo kunnen we een realistisch bod doen.
Neem vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden. We zijn bereikbaar op 085-76 00 144 en 06-51 49 35 36.

Waarom ondernemers hun pick-up verkopen aan AutoInkoopStation

Vele andere ondernemers zijn u al voorgegaan. Ze verkochten ons een bakwagen, bestelbus of pick-up omdat deze overtollig was, omdat deze vervangen werd, omdat hun hele wagenpark aan vervanging toe was, of omdat ze een voertuig met schade hadden. Sommigen stopten met hun bedrijf, anderen vonden het gewoon een erg handige manier om snel en efficiënt een bedrijfsvoertuig van de hand te doen.
 

Uw voordelen

 • Verkoop uw pick-up truck veilig en snel
 • Een realistische, marktconforme prijs
 • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
 • Een goede en eerlijke prijs voor uw auto
 • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
 • 24 uur per dag uw auto aanmelden

 

Vandaag nog uw pick-up verkopen

Regel de verkoop van uw pick-up truck direct via deze website en ontvang een goede prijs voor voertuig. Vul hiervoor vandaag nog het contactformulier in op deze website, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen voor een aantrekkelijk bod.
Zodra wij uw bedrijfsauto hebben ingekocht, krijgt u van ons onmiddellijk een vrijwaringsbewijs. Met deze RDW-vrijwaring kunt u direct uw verzekering opzeggen.
Voor vragen of een vrijblijvend bod op uw voertuig kunt u ons gerust bellen. Uw pick-up verkopen is dan eenvoudig en snel geregeld.

Afhalen in heel Nederland

Wanneer u ons bod voor de pick-up heeft geaccepteerd komen wij het voertuig bij u op locatie ophalen. Hiervoor maken wij van te voren een afspraak, zodat u ons op ieder gewenst moment kunnen laten komen. Wij verzorgen het transport van ingekochte particuliere- en bedrijfsauto’s in heel Nederland. Het afhalen kan bij u op het bedrijf, bij u thuis, of op een andere plaats die u schikt. Ook de dag en het tijdstip spreken we met u af. Het transport is altijd gratis.
Zo kunt u na één telefoontje al binnen een dag af zijn van een voertuig dat een kostenpost is of u in de weg staat. Zonder geregeld, zonder gedoe. Zonder kosten bovendien, en u ontvangt een nette vergoeding voor uw voertuig.

 

Elk type en elk merk

Of het nu om een personenwagen gaat, om een vrachtwagen, een bestelbus, een personenbus, of zoals in uw geval om een pick-up, wat voor bedrijfswagen dan ook: wij hebben interesse. Het kan een Nissen, een Ford of een Mitsubishi zijn, ze zijn allemaal welkom. Ook als u meerdere voertuigen tegelijk wilt verkopen kunt u bij ons terecht. Het voertuig hoeft niet persé gekeurd te zijn of in goede staat. Wij hebben interesse in ex-leaseauto’s, pickup trucks, busjes, bestelauto’s en vrachtauto’s, met en zonder schade, met en zonder APK, loop of sloop, ongeacht de conditie van het voertuig, ongeacht bouwjaar, merk of type.
 

Hoe werkt het

AanmeldenMeld uw voertuig aan. U kunt ons bellen op 085-76 00 144 of -nog beter- het aanmeldformulier op deze website invullen. Wij bellen dan zo snel mogelijk terug.

BodU ontvangt van ons een voorlopig bod. Aan de hand van deze richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod.

OphalenWe halen de wagen bij u op. Dit gebeurt op een datum, tijd en plaats die u passen. Dan rekenen we ter plekke de betaling met u af. Dat kan contant of via de bank. Ook krijgt u meteen het vrijwaringsbewijs van ons.

Verkocht!Een bedrijfsauto verkopen was nog nooit zo gemakkelijk en snel. U heeft op een aangename manier uw voertuig verkocht en hebt er meteen contant geld voor terug. Zonder zelf op pad te moeten, en zonder te adverteren.

 • Mercedes Verkopen
 • Renault Verkopen
 • Ford Verkopen
 • Volkswagen Verkopen
 • Peugeot Verkopen
 • Nissan Verkopen
 • Mitsubishi Verkopen
 • Mazda Verkopen
 • Opel Verkopen
 • Chevrolet Verkopen
 • Toyota Verkopen
 • Citroen Verkopen
 • Fiat Verkopen
 • Hyundai Verkopen

AutoInkoopStation

Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
Meer over ons

Contact

Stationsweg 6
3764 CJ Soest

 085-76 00 144
 06-51 49 35 36

 info@autoinkoopstation.nl