auto inkoop station
  085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn

  06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons

 info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in

Diesel in Maastricht

Rijdt u met een diesel in Maastricht? Houdt dan het nieuws in de gaten. Want de Limburgse stad wil in 2019 een milieuzone introduceren. Maastricht is van plan vanaf volgend jaar als eerste stad in Nederland een milieuvignet in te voeren, naar Duits voorbeeld.

Diesel in Maastricht

Het is de bedoeling dat diesels van voor 2006 en benzinewagens van voor 1990 de binnenstad niet meer in mogen. Deze regeling zal niet alleen gelden voor auto’s maar ook voor bestelwagens, vrachtwagens en busjes. Men is ook aan het bekijken hoe brommers en motors die te vervuilend zijn kunnen worden geweerd uit het centrum.

Lees verder

fraude met betaal app

Pas op voor valse betaal app bij auto verkoop

Uw auto aan een particulier verkopen kan een risico met zich meebrengen. Misschien heeft u het wel gezien in het tv programma “Opgelicht” van Avro Tros. Mensen kopen dure spullen zoals auto’s, scooters en laptops en betalen met een valse betaal app, waardoor de verkoper het geld nooit ontvangt.

Lees verder

Auto in de film

Komt jouw favoriete auto in de film voor? Of sterker nog, is het je favoriete auto geworden nadat je hem in een film zag? Er zijn natuurlijk al heel veel doodnormale en tweedehandse auto’s gebruikt in films, maar soms komen er ook bijzondere, speciale of dure auto’s langs in films.

Bekende voorbeelden

Zoals de Cadillacs en de beroemde Hudson Commodore auto in de film Driving Miss Daisy, of de Audi S8 uit Ronin, of Eleanor uit Gone in 60 Seconds, de roze Rolls Royce van Lady Penelope uit Thunderbirds, ook heel beroemd. KITT natuurlijk, en een heleboel James Bond auto’s, de Mustang uit Bullit, en de 2CV Mehari van Louis de Funes waarmee de hilarische gendarme altijd rondscheurde. Maar er zijn er nog veel meer auto in de film voorbeelden! Hieronder een lijst van allerlei mooie, bijzondere, stoere of opvallende auto’s uit films:

Lees verder

renault 4 gendarmerie

Renault 4 van de gendarmerie op de veiling

Als autoinkoop bedrijf zien we regelmatig interessante occasions langskomen. Als het bijzondere en gave modellen zijn, hangt daar ook best een flink prijskaartje aan omdat er zoveel interesse is op de markt voor een bijzondere of zeldzame auto. Deze mag dan best oud zijn, zoals een Renault 4 bijvoorbeeld.

Renault 4 van de gendarmerie op de veiling

Op een veiling in Frankrijk, die zal plaatsvinden op 8 februari het het Grand Palais in Parijs, zal een Renault 4 worden geveild van de Gendarmerie.

Lees verder

nieuwe kever 2003

Nieuwe Kever te koop

De VW Kever, wie kent hem niet. Het model is al niet meer nieuw te koop in Nederland sinds 1978 en toch weet iedereen hoe een Kever eruitziet, en dat het een iconische auto is. Maar als je nu naar de VW dealer gaat kun geen nieuwe Kever kopen, Je kunt een New Beetle kopen, die iets van dezelfde nostalgie uitstraalt, maar geen Kever.

Nieuwe Kever te koop in Nederland

Er is nu een nieuwe Kever te koop uit 2003, die nog maar 71 kilometer op de teller heeft. Hoe kan dat?
In Mexico zijn de Kevers veel langer geproduceerd dan in Nederland. Daar gingen ze tot 2003 door met de productie ervan. De laatste lijn die ze maakten waren 3000 stuks van de Última Edición.

Lees verder

elektrische auto

Veertig nieuwe elektrische auto’s

De autofabrikant PSA is van plan om 40 nieuwe elektrische auto’s te maken. Dat wil zeggen elektrische of hybride auto’s. de veertig nieuwe modellen zullen uitkomen bij de merken Peugeot, Opel, Citroen en DS.

PSA kondigt aan volledig over te stappen op elektrische auto’s tegen 2025.

De CEO van PSA heeft op een congres in Detroit verteld dat PSA in 2025 auto’s wil aanbieden die elektrisch of semi-elektrisch zijn aangedreven. Dat zijn dan niet alleen volledig elektrische auto’s maar ook stekkerhybrides, gewone hybrides en mild-hybrides.

Lees verder

nieuwe golf 8

Nieuwe Golf

Volkswagen had een feestje, want de nieuwe Golf 8 komt eraan.

Ontwikkeling van de nieuwe Golf

Het bedrijf heeft 1,8 miljard Euro gestoken in het ontwikkelen van de nieuwe Golf. Het duurt nog ongeveer anderhalf jaar voor er met de productie zal worden gestart, waarschijnlijk in de zomer van 2019.

Lees verder

Autoverkopen in Europa breken 10 jarig record

De autoverkopen in Europa zitten in de lift. In 2007 werden 16 miljoen nieuwe voertuigen geregistreerd, in 2017 zijn het er 15,17 miljoen geworden. Dit wordt bijgehouden door de brancheorganisatie European Automobile Manufacturers’ Association. Het aantal registraties van 2017 was 3,4 % hoger dan in 2016.

Lees verder

Auto afgekeurd bij de APK? Hoe kunt u die verkopen

Auto afgekeurd bij de APK? Hoe kunt u die verkopen?

Is uw auto afgekeurd bij de APK of is de APK verlopen?

Zit u met een auto die is afgekeurd bij de APK of is de APK-datum verlopen zonder dat u naar de keuring bent geweest? Misschien omdat er nog te veel aan de auto gedaan moest worden. Mankementen en schade repareren, voordat de auto kon worden goedgekeurd. Of u bent wel naar de keuring geweest, maar hij is afgekeurd. Dat is heel vervelend. U kunt dan niet meer in de auto rijden. Als u dat wel doet kunt u een flinke boete krijgen, van de politie of van de RDW.
De RDW houdt de datums bij waarop alle auto’s gekeurd moeten zijn, en als er geen melding is binnengekomen van een keuringsstation, dat de auto is goedgekeurd, dan wordt er automatisch een boete verstuurd.

Lees verder Geen Reacties

AutoInkoopStation

Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
Meer over ons

Contact

Stationsweg 6
3764 CJ Soest

 085-76 00 144
 06-51 49 35 36

 info@autoinkoopstation.nl