auto inkoop station
  085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn

  06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons

 info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in
nieuwe golf 8

Nieuwe Golf

Volkswagen had een feestje, want de nieuwe Golf 8 komt eraan.

Ontwikkeling van de nieuwe Golf

Het bedrijf heeft 1,8 miljard Euro gestoken in het ontwikkelen van de nieuwe Golf. Het duurt nog ongeveer anderhalf jaar voor er met de productie zal worden gestart, waarschijnlijk in de zomer van 2019.

nieuwe golf presentatieIn elk geval is er een presentatie gehouden voor 180 managers en topmensen van VW, in Wolfsburg, waarop de nieuwe Golf aangekondigd werd. Er werd op de bijeenkomst een schets getoond. Helaas was daarop nog niet veel te zien. Op het echte ontwerp moeten we nog even wachten. Het zou kunnen dat we op de Autosalon in Genève meer te zien zullen krijgen.

2000 per dag

Op dit moment worden er door Volkswagen ongeveer 2000 Golfs per dag gemaakt in Wolfsburg. Het model Golf is altijd goed aangeslagen bij het publiek, en de verwachtingen voor de nieuwe Golf 8 zijn dan ook hooggespannen, zowel bij het publiek als bij VW zelf. De toeleveranciers zijn bij elkaar geroepen en gemotiveerd om ook voor dit model Golf hun beste beentje voor te zetten, met toespraken over wederzijds loyaal zijn enzovoort. De 1,8 miljard Euro die in de ontwikkeling van deze Golf is gestopt zegt natuurlijk ook iets. Dat lijkt veel geld, en VW heeft een vergelijkbaar bedrag gestopt in de ontwikkeling van andere Golf modellen, maar het is wel een model met grote volumes. Grote productievolumes en een grote afname.

Geschiedenis

In totaal zijn er al meer dan 35 miljoen stuks geproduceerd van de Golf, die sinds 1974 op de markt is en verkocht wordt in 108 landen.

Labels:,

AutoInkoopStation

Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
Meer over ons

Contact

Stationsweg 6
3764 CJ Soest

 085-76 00 144
 06-51 49 35 36

 info@autoinkoopstation.nl