auto inkoop station
  085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn

  06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons

 info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in

Maas car caravan verkopen

U wilt uw Maas car caravan verkopen?

Wanneer u een Maas car caravan verkopen wilt zijn er vele mogelijkheden. Vaak kosten die u veel tijd en moeite, en heeft u er een hoop rompslomp van. De eenvoudigste en snelste manier is om vandaag nog te bellen met AutoInkoopStation. Uw caravan verkopen kan eenvoudig zijn en snel gaan.

Wij regelen de inkoop van uw caravan van A tot Z. We hebben een jarenlange ervaring het de inkoop van auto’s, caravans, campers, bedrijfsauto’s . Hierdoor bent u verzekerd van een vakkundige service.

We halen de caravan netjes bij u op en u ontvangt direct uw geld en het RDW-vrijwaringsbewijs. Daarna hoeft u alleen nog maar de verzekering op te zeggen.

U kunt ons bellen op 085-760 01 44 of 06-51 49 35 36. Via dit gsm-nummer kunt u ons ook foto’s van de caravan toesturen. Als u uw Maas car caravan online aanmeldt nemen wij per omgaande contact met u op.

In heel Nederland

Autoinkoopstation is onderdeel van Autobedrijf Scheffer, een gerenommeerd adres voor het inkopen en verkopen van campers, caravans, auto’s en bedrijfsvoertuigen. Vanuit ons kantoor in Amersfoort werken we door heel Nederland. Ons vaste team doet er alles aan om u als klant zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we aan de telefoon, maar ook als we bij u de caravan komen ophalen.

Wij houden ons graag aan onze afspraken. Als u bij ons uw Maas car caravan verkoopt, dan weet u waar u aan toe bent. En als u graag eerst eens met ons wilt kennismaken, dan kan dat ook. De koffie staat bij ons in Soest 6 dagen per week voor u klaar. Op afspraak helpen we u ook op zondag.
 

Mijn Maas car caravan aanmelden voor een bod

Maas car caravan verkopen
Wij kopen caravans in door heel Nederland. Bel ons voor een persoonlijke offerte of klik hier.

Offerte vragen

Aanmelden

Aanmelden

Meld uw caravan aan. U kunt ons bellen op 085-76 00 144 of op 06-51 49 35 36. Dit gsm nummer kunt u ook gebruiken om foto’s via whatsapp te sturen. U heeft direct een medewerker aan de lijn of we bellen u zo snel mogelijk terug.

Bod

Bod

Nadat we uw specificaties hebben doorgenomen, ontvangt u van ons een voorlopig bod. Na overeenstemming maken we een afspraak om de caravan op te halen.

Ophalen

Ophalen

We halen de caravan bij u op. Dit gebeurt op een datum, tijd en plaats die u passen. Dan rekenen we ter plekke met de betaling met u af. Dat kan contant of via de bank. Ook krijgt u meteen het vrijwaringsbewijs van ons.

Verkocht!

Verkocht!

U heeft op een gemakkelijke en snelle manier uw caravan verkocht en hoeft alleen zelf nog uw verzekering op te zeggen. Goed geregeld!

Marktconform

Een caravan is een waardevol bezit. Veel mensen hebben veel meegemaakt en beleefd met hun caravan. Als je dan besluit om de caravan te verkopen, dan wil je er ook een goede prijs voor krijgen. Autoinkoopstation neemt caravaninkoop serieus en we zullen daarom altijd een marktconform bedrag voor uw Maas car caravan bieden. Bijna nieuw of juist te oud om nog mee op reis te gaan, u krijgt altijd een fatsoenlijk bod voor uw caravan. De aanschafprijs en leeftijd geven niet altijd een duidelijke indicatie. Daarom is het beter een heldere opgave te doen van de staat van de Maas car en eventuele schade of defecten. Foto’s meesturen met het webformulier of via whatsapp helpt ook om een realistisch bod op uw caravan te kunnen doen.

In elk seizoen uw Maas car caravan verkopen

Het komt regelmatig voor dat van de ene op de andere dag de caravan verandert van een fijne reisgenoot in een vervelende kostenpost of een lastige sta-in-de-weg. Dan moet de caravan zo snel mogelijk weg, maar wel voor een acceptabele prijs. Bij AutoInkoopStation is de Maas car caravan verkopen op elk moment mogelijk. U hoeft niet te wachten tot het goede seizoen, dat doen wij wel. Uw Maas car caravan verkopen kan dus zodra u het wilt, en u hoeft er niet mee te adverteren. Ook hoeft u nergens heen met de caravan.

Met een telefoontje of door de caravan aan te melden op deze website, heeft u de verkoop al bijna geregeld. Daarna komen wij de caravan bij u of bij de stalling ophalen. Geen kopzorgen, niet zelf transporteren, en alles snel en netjes geregeld.

AutoInkoopStation

Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
Meer over ons

Contact

Stationsweg 6
3764 CJ Soest

 085-76 00 144
 06-51 49 35 36

 info@autoinkoopstation.nl