auto inkoop station
  085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn

  06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons

 info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in

La Strada camper verkopen

Uw wilt uw La Strada camper verkopen

Wanneer u uw La Strada camper verkopen wilt heeft u meerdere opties. U kunt deze inruilen bij een dealer, of ermee adverteren. Beide opties hebben zo hun nadelen. De inruilwaarde van een voertuig kan flink lager zijn dan u had gehoopt. Of u wilt geen andere camper meer kopen en er is dus geen sprake van inruil. Als u zelf met de camper gaat adverteren krijgt u een hoop rompslomp in de vorm van van bellers, kijkers, vragen, proefritten, de betaling, de overschrijving bij het postkantoor. Bovendien is het niet in elk seizoen even makkelijk om een serieuze gegadigde te vinden voor uw camper.

Snel, makkelijk en gratis uw gebruikte La Strada camper verkopen

Wilt u het sneller, makkelijker, en gratis uw gebruikte camper verkopen, verkoop deze dan aan ons. We hebben interesse in alle merken campers, alle modellen en formaten, ook in uw La Strada camper. Of het nu een bekend merk is, compleet ingericht af fabriek, of een eigenbouw camper, meld uw voertuig gerust aan. Dat is de snelste manier om van ons te horen wat wij voor uw camper bieden.

Wij regelen de inkoop van uw La Strada camper van A tot Z. We hebben een jarenlange ervaring het de inkoop van auto’s, caravans, campers, bedrijfsauto’s . Hierdoor bent u verzekerd van een vakkundige service.

We halen de camper netjes bij u op en u ontvangt direct uw geld en het RDW-vrijwaringsbewijs. Daarna hoeft u alleen nog maar de verzekering op te zeggen. Ervaar het gemak van het AutoInkoopStation en biedt uw camper vandaag nog aan.

U kunt ons bellen op 085-760 01 44 of 06-51 49 35 36. Via dit gsm-nummer kunt u ons ook foto’s van de camper toesturen via Whatsapp. Als u de camper online aanmeldt nemen wij per omgaande contact met u op.

In heel Nederland

Autoinkoopstation is onderdeel van Autobedrijf Scheffer, een gerenommeerd adres voor het inkopen en verkopen van campers, caravans, auto’s en bedrijfsvoertuigen. Vanuit ons kantoor in Amersfoort werken we door heel Nederland. Ons vaste team doet er alles aan om u als klant zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we aan de telefoon, maar ook als we bij u de camper komen ophalen.

Wij houden ons graag aan onze afspraken. Als u bij ons uw La Strada camper verkoopt, dan weet u waar u aan toe bent. En als u graag eerst eens met ons wilt kennismaken, dan kan dat ook. De koffie staat bij ons in Soest 6 dagen per week voor u klaar. Op afspraak helpen we u ook op zondag.
 

La Strada camper aanmelden voor een bod

La Strada camper verkopen
Wij kopen campers in door heel Nederland. Bel ons voor een persoonlijke offerte of klik hier.

Offerte vragen

Aanmelden

Aanmelden

Meld uw camper aan. U kunt ons bellen op 085-76 00 144 of op 06-51 49 35 36. Dit gsm nummer kunt u ook gebruiken om foto’s via whatsapp te sturen. U heeft direct een medewerker aan de lijn of we bellen u zo snel mogelijk terug.

Bod

Bod

Nadat we uw specificaties hebben doorgenomen, ontvangt u van ons een voorlopig bod. Na overeenstemming maken we een afspraak om de camper op te halen.

Ophalen

Ophalen

We halen de camper bij u op. Dit gebeurt op een datum, tijd en plaats die u passen. Dan rekenen we ter plekke met de betaling met u af. Dat kan contant of via de bank. Ook krijgt u meteen het vrijwaringsbewijs van ons.

Verkocht!

Verkocht!

U heeft op een gemakkelijke en snelle manier uw camper verkocht en hoeft alleen zelf nog uw verzekering op te zeggen. Goed geregeld!

Marktconform

Een camper is een waardevol bezit. Veel mensen hebben veel meegemaakt en beleefd met hun kampeerauto. Als je dan besluit om de camper te verkopen, dan wil je er ook een goede prijs voor krijgen. Autoinkoopstation neemt camperinkoop serieus en we zullen daarom altijd een marktconform bedrag voor uw camper bieden. Bijna nieuw of juist te oud om nog mee op reis te gaan, u krijgt altijd een fatsoenlijk bod voor uw camper. De aanschafprijs en leeftijd geven niet altijd een duidelijke indicatie. Daarom is het beter een heldere opgave te doen van de staat van de camper en eventuele opties, maar ook van eventuele schade of defecten. Foto’s meesturen met het webformulier of via whatsapp helpt ook om een realistisch bod op uw camper te kunnen doen.

In elk seizoen

Het komt regelmatig voor dat van de ene op de andere dag de camper verandert van een fijne reisgenoot in een lastige kostenpost of een sta-in-de-weg. Dan moet de camper zo snel mogelijk weg, maar wel voor een acceptabele prijs. Bij AutoInkoopStation is de La Strada camper verkopen op elk moment mogelijk. U hoeft niet te wachten tot het goede seizoen, dat doen wij wel.

Met een telefoontje of door aanmelden op deze website, heeft u de verkoop al bijna geregeld. Daarna komen wij de camper bij u of bij de stalling ophalen. Geen kopzorgen en alles snel en netjes geregeld.

AutoInkoopStation

Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
Meer over ons

Contact

Stationsweg 6
3764 CJ Soest

 085-76 00 144
 06-51 49 35 36

 info@autoinkoopstation.nl