085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn.

06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons.

info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in.

Uw Koelwagen Verkopen?

Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw koelwagen te krijgen.

Bel 085-760 01 44

of 06-51 49 35 36

Whatsappen kan ook, of vul het formulier in

Auto Inkoop Station

Uw koelwagen verkopen zonder gedoe

Uw koelwagen verkopen zonder gedoe, snel, correct en discreet. AutoInkoopStation is inkoper van alle soorten auto’s en andere voertuigen. We kopen ook bedrijfsauto’s, bestelbussen en personenbussen in. Als u van een koelwagen af wilt dan kunt u de wagen bij ons aanmelden voor een bod. We doen dagelijks zaken met bedrijven en particulieren die hun voertuigen willen verkopen. We halen ze op in heel Nederland, we betalen direct uit en we regelen de RDW-vrijwaring.

Geen advertentie, geen geregel

Bovendien vinden al onze klanten het bijzonder handig dat ze niet met de wagen moeten adverteren, geen kijkers aan de deur krijgen, geen telefoontjes en mailtjes van potentiële kopers. Dit is discreet en het bespaart elke ondernemer bovendien veel tijd en moeite. Door uw bedrijfswagen aan te melden bij ons gaat alles veel sneller en gemakkelijker. We spreken een prijs af, we halen de wagen op waar en wanneer het u schikt, we betalen direct en u ontvangt ook meteen het RDW-vrijwaringsbewijs. Zo wordt de wegenbelasting direct stopgezet en hoeft u zelf alleen nog de verzekering van de wagen op te zeggen. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact op.
Bel 06-51 49 35 36 (Whatsappen kan ook naar dit nummer)

Professionals

Uw bedrijfswagen verkopen aan een serieuze partij met kennis van zaken, dat is belangrijk. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u een goede prijs bieden voor uw koelwagen. Net zoals we particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfsvoertuig. We nemen de inkoop van bedrijfswagens serieus en zullen daarom altijd proberen u een prijs te bieden die marktconform is. De aanschafprijs en leeftijd geven niet altijd een duidelijke indicatie voor de waarde van het voertuig. Daarom is het beter een heldere opgave te doen van de staat waarin de wagen verkeert, en van eventuele mankementen. Het helpt ook als u foto’s meestuurt met het online formulier, of deze aan ons toestuurt via whatsapp op 06-51493536. Zo kunnen we een realistisch bod doen.
Neem vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden. We zijn bereikbaar op 085-76 00 144 en 06-51 49 35 36.

Waarom ondernemers hun koelwagen verkopen aan AutoInkoopStation

Vele andere ondernemers zijn u al voorgegaan. Ze verkochten ons een bakwagen, bestelbus of koelwagen omdat deze overtollig was, omdat deze vervangen werd, omdat hun hele wagenpark aan vervanging toe was, of omdat ze een voertuig met schade hadden. Sommigen stopten met hun bedrijf, anderen vonden het gewoon een erg handige manier om snel en efficiënt een bedrijfsvoertuig van de hand te doen.

Neem vandaag nog contact op. Bel 06-51 49 35 36

Hoe werkt het, koelwagen verkopen aan Auto Inkoop Station

Aanmelden

Meld uw koelwagen aan. U kunt ons bellen of (nog beter) het aanmeldformulier op deze website invullen. Wij bellen dan binnen een kwartier terug.

Bod

U ontvangt van ons een voorlopig bod en bij acceptatie maken we een afspraak om de koelwagen bij u op te halen.

Ophalen

Volgens afspraak halen we de koelwagen bij u op en rekenen ter plekke met u af. Dat kan contant of via de bank. Ook krijgt u meteen het vrijwaringsbewijs van ons.

Verkocht!

Een koelwagen verkopen was nog nooit zo gemakkelijk. U heeft op een aangename manier uw caravan verkocht en hebt er meteen contant geld voor terug.

Vandaag nog uw koelwagen verkopen

Regel de verkoop van uw koelwagen direct via deze website en ontvang een goede prijs voor voertuig. Vul hiervoor vandaag nog het contactformulier in op deze website, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen voor een aantrekkelijk bod.
Zodra wij uw bedrijfsauto hebben ingekocht, krijgt u van ons onmiddellijk een vrijwaringsbewijs. Met deze RDW-vrijwaring kunt u direct uw verzekering opzeggen.
Voor vragen of een vrijblijvend bod op uw voertuig kunt u ons gerust bellen. Uw koelwagen verkopen is dan eenvoudig en snel geregeld.

Afhalen in heel Nederland

Wanneer u ons bod voor de koelwagen heeft geaccepteerd komen wij het voertuig bij u op locatie ophalen. Hiervoor maken wij van te voren een afspraak, zodat u ons op ieder gewenst moment kunnen laten komen. Wij verzorgen het transport van ingekochte particuliere- en bedrijfsauto’s in heel Nederland. Het afhalen kan bij u op het bedrijf, bij u thuis, of op een andere plaats die u schikt. Ook de dag en het tijdstip spreken we met u af. Het transport is altijd gratis.
Zo kunt u na één telefoontje al binnen een dag af zijn van een voertuig dat een kostenpost is of u in de weg staat. Zonder geregeld, zonder gedoe. Zonder kosten bovendien, en u ontvangt een nette vergoeding voor uw voertuig.

Elk type en elk merk

Of het nu om een personenwagen gaat, om een vrachtwagen, een bestelbus, een personenbus, een pick-up, of zoals in uw geval om een koelwagen, wat voor bedrijfswagen dan ook: wij hebben interesse. Het kan een Mercedes zijn, een Renault, een Volkswagen of een Iveco, ze zijn allemaal welkom. Ook als u meerdere voertuigen tegelijk wilt verkopen kunt u bij ons terecht. Het voertuig hoeft niet persé gekeurd te zijn of in goede staat. Wij hebben interesse in ex-leaseauto’s, busjes, bestelauto’s en vrachtauto’s, met en zonder schade, met en zonder APK, loop of sloop, ongeacht de conditie van het voertuig, ongeacht bouwjaar, merk of type.

We hebben interesse in alle merken en type’s bedrijfswagens, o.a.:

Bakwagen – Bestelbus – Koelwagen – Pick-up – Vrachtwagen – Chevy Van – Citroen Jumper – Citroën Spacetourer – Fiat Ducato – Ford Ranger – Ford Transit – Hyundai H1 – Hyundai H200 – Hyundai H300 – Iveco Daily – Mazda E-serie – Mercedes Sprinter – Mercedes Vario – Mercedes Viano – Mercedes Vito – Mitsubishi L200 – Mitsubishi L300 – Mitsubishi L400 – Nissan Navara – Nissan NV400 – Nissan Primastar – Renault Trafic – Renault Master – Opel Vivaro – Opel Movano – Peugeot Boxer – Peugeot Traveller – Peugeot Expert – Toyota ProAce – Toyota HiAce – Toyota HiLux – Volkswagen Crafter – Volkswagen Transporter – Volkswagen LT

Neem vandaag nog contact op. Bel 06-51 49 35 36 

Een goed bod voor uw koelwagen. Vul het formulier in en ontvang binnen 15 min een bod!

Wij kopen koelwagen’s in door heel Nederland. Bel ons voor een persoonlijke offerte of Whatsapp ons.

Auto Inkoop Station

AutoInkoopStation

Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
Meer over ons

Contact

085-76 00 144

0651493536

Hulp

Over ons        Auto verkopen
Werkwijze     Amersfoort
Bedrijfsauto  Amsterdam
Camper          Rotterdam
Caravan         Utrecht
Schadeauto   Den Haag
Sloopauto
Diesel             Privacybeleid
Contact          Nieuws

CAMPER MERKEN DIE WIJ INKOPEN


CARAVAN MERKEN DIE WIJ INKOPEN