auto inkoop station
  085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn

  06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons

 info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in

Ford Transit verkopen

Uw Ford Transit verkopen

U wilt uw Ford Transit verkopen. Wellicht omdat er technische mankementen aan zijn, omdat hij is afgekeurd bij de APK, omdat er schade aan de bus is, omdat hij wordt vervangen of omdat de Transit is afgeschreven in de boekhouding. U kunt de Ford Transit verkopen en wij kunnen u daarbij van dienst zijn.

Autoinkoopstation koopt bedrijfswagens

Wij kopen niet alleen particuliere auto’s en personenwagens, maar ook bedrijfsvoertuigen. We hebben interesse in alle merken en modellen bedrijfswagens, dus ook in uw Ford Transit. We ontzorgen u, omdat u niet hoeft te adverteren met de wagen, en deze ook niet hoeft te vervoeren. Het transport regelen wij op een datum, tijd en plaats die u passen. U ontvangt een nette vergoeding voor uw auto, meteen bij de verkoop en tegelijk met het RDW-vrijwaringsbewijs.

Elke Ford Transit kan worden verkocht

Of u een Transit heeft met enkele of dubbele cabine, een gesloten uitvoering, een hoge of lange bus, met inbouw of zonder, wij hebben interesse. Omdat we voor elk type Ford Transit in goede tot redelijke staat een afnemer kunnen vinden. Voor bussen die aan het einde van hun levensduur zijn hebben we contacten met erkende autosloopbedrijven die de wagen duurzaam ontmantelen en de onderdelen recyclen.
Ook andere merken en types bedrijfsvoertuigen hebben onze interesse. Wanneer u van een bestelauto, bestelbus, pick-up, kipper of vrachtwagen af wilt, neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact op. Bel 06-51 49 35 36 (Whatsappen kan ook naar dit nummer)

Een Ford Transit aanmelden voor een bod

Ford Transit verkopen

Wij kopen bedrijfswagens in door heel Nederland. Bel ons over uw Ford Transit of klik hier:

Offerte vragen

Geen advertentie, geen geregel, toch uw Ford Transit verkopen

Al onze klanten vinden het bijzonder handig dat ze niet met de wagen moeten adverteren, geen kijkers aan de deur krijgen, geen telefoontjes en mailtjes van potentiële kopers. Dit is discreet en het bespaart elke ondernemer bovendien veel tijd en moeite. Door uw Ford aan te melden bij ons gaat alles veel makkelijker en sneller. We spreken een prijs af, we halen de wagen op bij u, we betalen direct en u ontvangt ook ter plekke de het RDW-vrijwaringsbewijs. Dan wordt de wegenbelasting meteen stopgezet en hoef u zelf alleen nog de verzekering van de Ford op te zeggen. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijf.

De vergoeding voor uw Ford Transit

De hoogte van het bedrag dat we voor uw Ford Transit kunnen geven hangt af van de staat van het voertuig. Maar zelfs als deze oud en versleten is, kunt u er nog een vergoeding voor krijgen. Zodra u contact met ons opneemt over uw Transit kunnen we u meer vertellen. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk stellen ons in staat om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw bedrijfsauto.

Uw Ford Transit verkopen met één telefoontje

Dus wacht niet langer, maar vindt een koper voor uw Transit met één telefoontje naar 085-76 00 144 of 06-51 49 35 36. U kunt ook het online formulier gebruiken en eventueel foto’s meesturen. Dit laatste kan ook via whatsapp op 06-51 49 35 36.

 

Uw voordelen

Uw Ford Transit verkopen kan veilig en snel
Een realistische, marktconforme prijs voor uw wagen
24 uur per dag uw Ford bus aanmelden
Een goede en eerlijke vergoeding voor al uw voertuigen
Wij halen de bedrijfswagen bij u op met eigen transportdienst
U ontvangt ter plekke de betaling en het RDW-vrijwaringsbewijs
 • Volkswagen Verkopen
 • Fiat Verkopen
 • Toyota Verkopen
 • Hyundai Verkopen
 • Mitsubishi Verkopen
 • Ford Verkopen
 • Mercedes Verkopen
 • Opel Verkopen
 • Citroen Verkopen
 • Nissan Verkopen
 • Peugeot Verkopen
 • Renault Verkopen
 • Chevrolet Verkopen
 • Mazda Verkopen

AutoInkoopStation

Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
Meer over ons

Contact

Stationsweg 6
3764 CJ Soest

 085-76 00 144
 06-51 49 35 36

 info@autoinkoopstation.nl