auto inkoop station
  085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn

  06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons

 info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in

Diesel verkopen

Diesel verkopen

Wilt u een diesel verkopen? Ook in dieselwagens hebben we interesse. Of dit jonge of oude diesels zijn maakt voor ons niet uit.

Diesel rijden in steden

In een aantal steden is het tegenwoordig lastig om nog diesel te rijden. Bepaalde steden in Nederland hebben een milieuzone. Deze is er al een tijd in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Vanaf 2019 geldt in Arnhem, naast het al eerder ingevoerde verbod voor oudere dieselvrachtwagens in de binnenstad, ook een verbod voor diesel personenwagens van een bepaalde leeftijd.

Een diesel rijden in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Arnhem

We kunnen ons voorstellen dat het geen pretje is om een oudere diesel te hebben als u in een van deze steden woont. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Arnhem hebben een milieuzone. Maastricht ook, met vignetten, vanaf 2019. En dan mag u het centrum niet in met een oudere diesel. Wie dat toch doet riskeert een boete. Helaas is het risico niet gering, want er wordt gecontroleerd met camera’s op kenteken. Ook als u er niet woont maar er wel regelmatig komt of zou willen komen, voor prive of zaken, maakt de milieuzone u het leven moeilijk.

Diesel in het buitenland

Er zijn ook diverse buitenlandse steden waar diesels geweerd (zullen gaan) worden. Gaat u dan op citytrip, dan moet u uw diesel noodgedwongen elders parkeren, want u mag het stadscentrum niet in. Voorbeelden hiervan zijn Antwerpen, Parijs en Madrid. Ook Duitsland is hiermee bezig. In februari 2018 heeft het gerecht bepaald dat Duitse steden ook diesels mogen verbieden de stad in te rijden.

Bod aanvragen

 


Diesel verkopen

diesel verkopenUw oude diesel verkopen in uw eigen stad zal niet makkelijk zijn, als dit een stad met een milieuzone is. Vanwege de milieuzone zal de belangstelling voor een diesel maar klein zijn, en daardoor daalt de prijs die u er nog voor kunt krijgen.

Ook voor mensen die niet met een milieuzone te maken hebben, maar wel hun diesel willen verkopen geldt het volgende. Natuurlijk kunt u naar een autoverkoop site gaan, maar heeft u zin in de rompslomp van het plaatsen van een advertentie, het beantwoorden van mails of telefoontjes, het ontvangen van een kijker? Of om uw auto mee te geven aan een vreemde voor een proefritje? Een handigere oplossing is om uw diesel bij ons aan te melden. Dit kan op telefoon 085-760 01 44 of 06-51 49 35 36. U kunt ons ook appen of het contactformulier op deze pagina invullen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer we een prijs voor uw auto zijn overeengekomen maken we een afspraak met u, om de auto gratis bij u te komen ophalen. Dit kan op een plaats en tijd die u aanwijst. Bij het ophalen ontvangt u meteen het geld en het vrijwaringsbewijs van ons. Snel en efficient. Bovendien kunt u dan meteen de verzekering van de diesel opzeggen en weet u dat de wegenbelasting voor de auto wordt stopgezet.

AutoInkoopStation

Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
Meer over ons

Contact

Stationsweg 6
3764 CJ Soest

 085-76 00 144
 06-51 49 35 36

 info@autoinkoopstation.nl