auto inkoop station
  085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn

  06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons

 info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in

Diesel in Maastricht

Rijdt u met een diesel in Maastricht? Houdt dan het nieuws in de gaten. Want de Limburgse stad wil in 2019 een milieuzone introduceren. Maastricht is van plan vanaf volgend jaar als eerste stad in Nederland een milieuvignet in te voeren, naar Duits voorbeeld.

Diesel in Maastricht

Het is de bedoeling dat diesels van voor 2006 en benzinewagens van voor 1990 de binnenstad niet meer in mogen. Deze regeling zal niet alleen gelden voor auto’s maar ook voor bestelwagens, vrachtwagens en busjes. Men is ook aan het bekijken hoe brommers en motors die te vervuilend zijn kunnen worden geweerd uit het centrum.

De mogelijkheden voor de invoering van zo’n milieuzone met vignetten worden bestudeerd en verder uitgewerkt. De gemeenteraad wil er na de zomer een beslissing over nemen, meldt de NOS.

diesel in Maastricht

Diesel vignet

Maastricht is van plan het bestaande Duitse vignet in te voeren voor de stad. Veel Limburgers hebben dit vignet al op de voorruit van hun auto, door de ligging nabij de grens. In 70 Duitse steden is het vignet al verplicht. Volgens de wethouder, Gert-Jan Krabbendam, is dit een betere oplossing dan camera’s met kentekenherkenning. In andere steden zoals Arnhem, Utrecht en Rotterdam wordt het systeem met camera’s gebruik, maar dat is niet werkbaar voor een stad als Maastricht waar veel Duitse en Belgische auto’s komen.

Diesel in Maastricht verkopen

Wilt u naar aanleiding van dit nieuws uw diesel in Maastricht verkopen? Er is een gerede kans dat dit steeds lastiger wordt omdat anderen ook van hun diesel af willen en u daardoor ter plaatse geen goede prijs voor uw auto kunt krijgen. Wanneer u ons belt op 085-76 00 144 of het contactformulier op deze pagina invult kunt u toch uw diesel verkopen voor een goede prijs. Wij doen een marktconform bod op uw auto, onafhankelijk van uw woonplaats. Bovendien halen we de auto gratis bij u op en ontvangt u ter plekke het overeengekomen bedrag en de RDW-vrijwaring.

AutoInkoopStation

Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
Meer over ons

Contact

Stationsweg 6
3764 CJ Soest

 085-76 00 144
 06-51 49 35 36

 info@autoinkoopstation.nl