auto inkoop station
  085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn

  06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons

 info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in
 • Auto Verkopen?

   

  Auto verkopen?

  Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw auto te krijgen.

  Bel 085-760 01 44

  of 06-51 49 35 36

  Whatsappen kan ook, of vul het formulier in

Citroën Spacetourer verkopen

Uw Citroën Spacetourer verkopen

U wilt uw Citroën Spacetourer verkopen. Wellicht omdat er technische mankementen aan zijn, omdat hij is afgekeurd bij de APK, omdat er schade aan de wagen is, omdat hij wordt vervangen of omdat u in de praktijk beter af bent met een ander model bedrijfswagen. U kunt de Citroën Spacetourer verkopen en wij kunnen u daarbij van dienst zijn.

Autoinkoopstation koopt bedrijfswagens

Wij kopen niet alleen particuliere auto’s en personenwagens, maar ook bedrijfsvoertuigen. We hebben interesse in alle merken en modellen bedrijfswagens, dus ook in uw Citroën Spacetourer. We ontzorgen u, omdat u niet hoeft te adverteren met de wagen, en deze ook niet hoeft te vervoeren. Het transport regelen wij op een datum, tijd en plaats die u passen. U ontvangt een nette vergoeding voor uw auto, meteen bij de verkoop en tegelijk met het RDW-vrijwaringsbewijs.

Elke Spacetourer kan worden verkocht

Of u de Spacetourer gebruikte met 5 of 9 zitplaatsen, met veel of iets minder veel laadruimte, of deze in perfecte staat is of juist wat averij heeft, wij hebben interesse. Omdat we voor elke Citroën Spacetourer een afnemer kunnen vinden. Voor bedrijfswagens die aan het einde van hun levensduur zijn hebben we contacten met erkende autosloopbedrijven die de wagen duurzaam ontmantelen en de onderdelen recyclen.
Ook andere merken en types bedrijfsvoertuigen hebben onze interesse. Wanneer u van een bestelauto, bestelbus, personenbus, pick-up, kipper of vrachtwagen af wilt, neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact op. Bel 06-51 49 35 36 (Whatsappen kan ook naar dit nummer)

Een Citroën Spacetourer aanmelden voor een bod

Citroën Spacetourer verkopen

Wij kopen bedrijfswagens in door heel Nederland. Bel ons over uw Spacetourer of klik hier:

Offerte vragen

Geen advertentie, geen geregel, toch uw Citroën Spacetourer verkopen

Al onze klanten vinden het bijzonder handig dat ze niet met de wagen moeten adverteren, geen kijkers aan de deur krijgen, geen telefoontjes en mailtjes van potentiële kopers. Dit is discreet en het bespaart elke ondernemer bovendien veel tijd en moeite. Door uw Spacetourer aan te melden bij ons gaat alles veel makkelijker en sneller. We spreken een prijs af, we halen de wagen op bij u, we betalen direct en u ontvangt ook ter plekke de het RDW-vrijwaringsbewijs. Dan wordt de wegenbelasting meteen stopgezet en hoef u zelf alleen nog de verzekering van de Citroën op te zeggen. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijf.

De vergoeding voor uw Citroën Spacetourer

De hoogte van het bedrag dat we voor uw Citroën Spacetourer kunnen geven hangt af van de staat van het voertuig. Maar zelfs als deze versleten is, kunt u er nog een vergoeding voor krijgen. Zodra u contact met ons opneemt over uw Spacetourer kunnen we u meer vertellen. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk stellen ons in staat om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw bedrijfsauto.

Uw Citroën Spacetourer verkopen met één telefoontje

Dus wacht niet langer, maar vindt een koper voor uw Spacetourer met één telefoontje naar 085-76 00 144 of 06-51 49 35 36. U kunt ook het online formulier gebruiken en eventueel foto’s meesturen. Dit laatste kan ook via whatsapp op 06-51 49 35 36.

 

Uw voordelen

Uw Citroën Spacetourer verkopen kan veilig en snel
Een realistische, marktconforme prijs voor uw wagen
24 uur per dag uw Spacetourer aanmelden
Een goede en eerlijke vergoeding voor al uw voertuigen
Wij halen de bedrijfswagen bij u op met eigen transportdienst
U ontvangt ter plekke de betaling en het RDW-vrijwaringsbewijs

AutoInkoopStation

Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
Meer over ons

Contact

Stationsweg 6
3764 CJ Soest

 085-76 00 144
 06-51 49 35 36

 info@autoinkoopstation.nl