auto inkoop station
  085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn

  06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons

 info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in
 • Auto Verkopen?

   

  Auto verkopen?

  Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw auto te krijgen.

  Bel 085-760 01 44

  of 06-51 49 35 36

  Whatsappen kan ook, of vul het formulier in

 • Auto Verkopen?

  Auto Verkopen?

  Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw auto te krijgen.
  Bel 085-760 01 44
  of 06-51 49 35 36
  Whatsappen kan ook!

  Auto aanmelden

Chevy Van verkopen

Chevy Van verkopen zonder gedoe

Uw Chevy Van verkopen zonder gedoe, snel, correct en discreet. AutoInkoopStation is inkoper van alle soorten auto’s en andere voertuigen. We kopen ook bedrijfsauto’s, bestelbussen en personenbussen in. Als u van een Chevy Van af wilt dan kunt u de wagen bij ons aanmelden voor een bod. We doen dagelijks zaken met bedrijven en particulieren die hun bus willen verkopen. We halen ze op in heel Nederland, we betalen direct uit en we regelen de RDW-vrijwaring.

Chevy Van aanmelden voor een vrijblijvend bod

chevy van verkopen

Wij kopen bedrijfswagens in door heel Nederland. Ook in uw Van hebben we interesse. Bel ons voor een persoonlijke offerte of klik hier.

Bod aanvragen voor mijn Chevrolet

Geen advertentie, geen geregel

Bovendien vinden al onze klanten het bijzonder handig dat ze niet met de wagen moeten adverteren, geen kijkers aan de deur krijgen, geen telefoontjes en mailtjes van potentiële kopers. Dit is discreet en het bespaart elke ondernemer bovendien veel tijd en moeite. Door uw Chevrolet aan te melden bij ons gaat alles veel makkelijker en sneller. We spreken een prijs af, we halen de wagen(s) op waar en wanneer het u schikt, we betalen direct en u ontvangt ook meteen de vrijwaring. Dan wordt de wegenbelasting direct stopgezet en hoef u alleen nog de verzekering van de bus op te zeggen. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijf.

chevrolet verkopenNeem vandaag nog contact op.
Bel 06-51 49 35 36 (Whatsappen kan ook naar dit nummer)

Professionals

Uw bedrijfswagen verkopen aan een serieuze partij met kennis van zaken, dat is belangrijk. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u een goede prijs bieden voor uw Chevy Van. Net zoals we particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfsvoertuig. We nemen de inkoop van bedrijfswagens serieus en zullen daarom altijd proberen u een prijs te bieden die marktconform is. De aanschafprijs en leeftijd geven niet altijd een duidelijke indicatie voor de waarde van de bus. Daarom is het beter een heldere opgave te doen van de staat waarin de wagen verkeert, en van eventuele mankementen. Het helpt ook als u foto’s meestuurt met het online formulier, of deze aan ons toestuurt via whatsapp op 06-51493536. Zo kunnen we een realistisch bod doen.
Neem vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden. We zijn bereikbaar op 085-76 00 144 en 06-51 49 35 36.
 

Waarom ondernemers een Chevy Van verkopen aan AutoInkoopStation

Vele andere ondernemers zijn u al voorgegaan. Ze verkochten ons een bestelwagen omdat deze overtollig was, omdat deze vervangen werd, omdat hun hele wagenpark aan vervanging toe was, of omdat ze een voertuig met schade hadden. Sommigen stopten met hun bedrijf, anderen vonden het gewoon een erg handige manier om snel en efficiënt een personen- of bestelbus van de hand te doen.

Uw voordelen

 • Verkoop uw Chevy Van veilig en snel
 • Een realistische, marktconforme prijs
 • Wij halen persoonlijk de auto bij u op
 • Een goede en eerlijke prijs voor uw auto
 • Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
 • 24 uur per dag uw auto aanmelden

 

Vandaag nog uw Chevy Van verkopen

Regel de verkoop van uw bus direct via deze website en ontvang een goede prijs voor voertuig. Vul hiervoor vandaag nog het contactformulier in op deze website, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen voor een aantrekkelijk bod.
Zodra wij uw bedrijfsauto hebben ingekocht, krijgt u van ons onmiddellijk een vrijwaringsbewijs. Met deze RDW-vrijwaring kunt u direct uw verzekering opzeggen.
Voor vragen of een vrijblijvend bod op uw bus kunt u ons gerust bellen. Uw Chevy Van verkopen is dan eenvoudig en snel geregeld.

Afhalen in heel Nederland

Wanneer u ons bod voor de bus heeft geaccepteerd komen wij het voertuig bij u op locatie ophalen. Hiervoor maken wij van te voren een afspraak, zodat u ons op ieder gewenst moment kunnen laten komen. Wij verzorgen het transport van ingekochte particuliere- en bedrijfsauto’s in heel Nederland. Het afhalen kan bij u op het bedrijf, bij u thuis, of op een andere plaats die u schikt. Ook de dag en het tijdstip spreken we met u af. Het transport is altijd gratis.
Zo kunt u na één telefoontje al binnen een dag af zijn van een voertuig dat een kostenpost is of u in de weg staat. Zonder geregeld, zonder gedoe. Zonder kosten bovendien, en u ontvangt een nette vergoeding voor uw voertuig.

Elk type bedrijfswagen

Of het nu om een personenwagen gaat, om een vrachtwagen, een bestelbus, een personenbus, een pick-up, of wat voor bedrijfswagen dan ook, wij hebben interesse. Ook als u meerdere voertuigen tegelijk wilt verkopen kunt u bij ons terecht. Het voertuig hoeft niet persé gekeurd te zijn of in goede staat. Wij hebben interesse in ex-leaseauto’s, busjes, bestelauto’s en vrachtauto’s, met en zonder schade, met en zonder APK, loop of sloop, ongeacht de conditie van het voertuig, ongeacht bouwjaar, merk of type.

Bedrijven en particulieren kunnen hun Chevy Van verkopen

Overigens hoeft u geen bedrijf te hebben om een Chevy Van aan ons te kunnen verkopen. We kopen ook bestelauto’s, bestelbussen, campers, vrachtwagens, pick-ups, personenwagens en allerhande andere voertuigen van particulieren. Het transport is altijd gratis en op afspraak. We halen dagelijks auto’s op door heel Nederland.

 

Hoe werkt het

Aanmelden

Aanmelden

Meld uw voertuig aan. U kunt ons bellen op 085-76 00 144 of 06-51 49 35 36. Of vul het aanmeldformulier op deze website in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.
Bod

Bod

U ontvangt van ons een voorlopig bod. Aan de hand van deze richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod.
Ophalen

Ophalen

We halen de wagen bij u op. Dit gebeurt op een datum, tijd en plaats die u passen. Dan rekenen we ter plekke de betaling met u af. Dat kan contant of via de bank. Ook krijgt u meteen het vrijwaringsbewijs van ons.
Verkocht!

Verkocht!

Een bedrijfsauto verkopen was nog nooit zo gemakkelijk en snel. U heeft op een aangename manier uw voertuig verkocht en hebt er meteen contant geld voor terug. Zonder zelf op pad te moeten, en zonder te adverteren.
 • Renault Verkopen
 • Mazda Verkopen
 • Citroen Verkopen
 • Ford Verkopen
 • Fiat Verkopen
 • Chevrolet Verkopen
 • Volkswagen Verkopen
 • Hyundai Verkopen
 • Mitsubishi Verkopen
 • Mercedes Verkopen
 • Opel Verkopen
 • Peugeot Verkopen
 • Toyota Verkopen
 • Nissan Verkopen

AutoInkoopStation

Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
Meer over ons

Contact

Stationsweg 6
3764 CJ Soest

 085-76 00 144
 06-51 49 35 36

 info@autoinkoopstation.nl