auto inkoop station
  085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn

  06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons

 info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in

Bedrijfswagen verkopen

Bedrijfswagen verkopen zonder gedoe

Uw bedrijfswagen verkopen zonder gedoe, snel, correct en discreet. AutoInkoopStation is inkoper van alle soorten auto’s en andere voertuigen. We kopen ook bedrijfsauto’s in. Als u van een bedrijfswagen af wilt dan kunt u de wagen bij ons aanmelden voor een bod. We doen dagelijks zaken met bedrijven die een bedrijfswagen verkopen willen, we halen ze op in heel Nederland, we betalen direct uit en we regelen de RDW-vrijwaring.

Elk type bedrijfswagen

Of het nu om een personenwagen gaat, om een vrachtwagen, een bestelbus, een pick-up, of wat voor bedrijfswagen dan ook, wij hebben interesse. Ook als u meerdere bedrijfswagens tegelijk wilt verkopen kunt u bij ons terecht. De wagen hoeft niet technisch in orde te zijn of gekeurd. Wij hebben interesse in ex-leaseauto’s, busjes, bestelauto’s en vrachtauto’s, met en zonder schade, met en zonder APK, loop of sloop, ongeacht de conditie van het voertuig, ongeacht bouwjaar, merk of type.

Waarom ondernemers hun bedrijfswagen verkopen aan AutoInkoopStation

Vele andere ondernemers zijn u al voorgegaan. Ze verkochten ons een bedrijfswagen omdat deze overtollig was, omdat deze vervangen werd, omdat hun hele wagenpark aan vervanging toe was, of omdat ze een voertuig met schade hadden. Sommigen stopten met hun bedrijf, anderen vonden het gewoon een erg handige manier om snel en efficiënt een bedrijfswagen van de hand te doen.

Geen advertentie, geen geregel

Bovendien vinden al onze klanten het bijzonder handig dat ze niet met de wagen moeten adverteren, geen kijkers aan de deur krijgen, geen telefoontjes en mailtjes van potentiële kopers. Dit is discreet en het bespaart elke ondernemer bovendien veel tijd en moeite. Door uw bedrijfswagen aan te melden bij ons gaat alles veel makkelijker en sneller. We spreken een prijs af, we halen de wagen(s) op waar en wanneer het u schikt, we betalen direct en u ontvangt ook meteen de vrijwaring. Dan wordt de wegenbelasting direct stopgezet en hoef u alleen nog de verzekering van de bedrijfswagen op te zeggen. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact op. Bel 06-51 49 35 36 (Whatsappen kan ook naar dit nummer)

Bedrijfswagen aanmelden voor een bod

Bedrijfswagen verkopen

Wij kopen bedrijfswagens in door heel Nederland. Bel ons voor een persoonlijke offerte of klik hier.

Offerte vragen

Professionals

Uw bedrijfswagen verkopen aan een serieuze partij met kennis van zaken, dat is belangrijk. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u een goede prijs bieden voor uw bedrijfswagen. Net zoals we particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfsauto. We nemen de inkoop van bedrijfswagens serieus en zullen daarom altijd proberen u een prijs te bieden die marktconform is. De aanschafprijs en leeftijd geven niet altijd een duidelijke indicatie voor de waarde van de bedrijfswagen. Daarom is het beter een heldere opgave te doen van de staat waarin de wagen verkeert, en van eventuele mankementen. Het helpt ook als u foto’s meestuurt met het online formulier, of deze aan ons toestuurt via whatsapp op 06-51493536. Zo kunnen we een realistisch bod doen.
Neem vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden. We zijn bereikbaar op 085-76 00 144 en 06-51 49 35 36.

 

Uw voordelen

Uw bedrijfsauto verkopen is veilig en snel
Een realistische, marktconforme prijs
24 uur per dag uw bedrijfswagen aanmelden
Een goede en eerlijke vergoeding voor uw voertuigen
Wij halen persoonlijk de bedrijfswagen bij u op
Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs

Bedrijven en particulieren kunnen hun bedrijfswagen verkopen

Overigens hoeft u geen bedrijf te hebben om een bedrijfswagen aan ons te kunnen verkopen. We kopen ook bestelauto’s, bestelbussen, campers, personenwagens en allerhande andere voertuigen van particulieren. Het transport is altijd gratis en op afspraak, we halen dagelijks auto’s op door heel Nederland.

Vandaag nog uw bedrijfswagen verkopen

Regel uw bedrijfswagen verkoop direct via deze website en ontvang een goede prijs voor uw bestelbus, truck, bestelauto, kipper, pickup, of vrachtwagen. Vul hiervoor vandaag nog het contactformulier in op deze website, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen voor een aantrekkelijk bod.
Zodra wij uw bedrijfsauto hebben ingekocht, krijgt u van ons onmiddellijk een vrijwaringsbewijs. Met deze RDW-vrijwaring kunt u direct uw verzekering opzeggen. Voor vragen of een vrijblijvend bod op uw bedrijfswagen, kunt u ons gerust bellen. Uw bedrijfswagen verkopen is dan eenvoudig en snel geregeld.

Afhalen in heel Nederland

Wanneer u ons bod voor de bedrijfsauto inkoop heeft geaccepteerd komen wij het voertuig bij u op locatie ophalen. Hiervoor maken wij van te voren een afspraak, zodat u ons op ieder gewenst moment kunnen laten komen. Wij verzorgen het transport van ingekochte particuliere- en bedrijfsauto’s in heel Nederland. Het afhalen kan bij u op het bedrijf, of op een andere plaats die u schikt. Ook de dag en het tijdstip spreken we met u af. Het transport is altijd gratis.
Zo kunt u na één telefoontje al binnen een dag af zijn van een voertuig dat een kostenpost is of u in de weg staat. Zonder geregeld, zonder gedoe. Zonder kosten bovendien, en u ontvangt een nette vergoeding voor uw voertuig.

Hoe werkt het

AanmeldenMeld uw voertuig aan. U kunt ons bellen op 085-76 00 144 of -nog beter- het aanmeldformulier op deze website invullen. Wij bellen dan zo snel mogelijk terug.

BodU ontvangt van ons een voorlopig bod. Aan de hand van deze richtprijs komen wij gratis bij u langs. Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs bij u vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen bod.

OphalenWe halen de wagen bij u op. Dit gebeurt op een datum, tijd en plaats die u passen. Dan rekenen we ter plekke de betaling met u af. Dat kan contant of via de bank. Ook krijgt u meteen het vrijwaringsbewijs van ons.

Verkocht!Een bedrijfsauto verkopen was nog nooit zo gemakkelijk en snel. U heeft op een aangename manier uw voertuig verkocht en hebt er meteen contant geld voor terug. Zonder zelf op pad te moeten, en zonder te adverteren.

 • Mazda Verkopen
 • Volkswagen Verkopen
 • Chevrolet Verkopen
 • Fiat Verkopen
 • Citroen Verkopen
 • Renault Verkopen
 • Mitsubishi Verkopen
 • Hyundai Verkopen
 • Mercedes Verkopen
 • Toyota Verkopen
 • Nissan Verkopen
 • Opel Verkopen
 • Ford Verkopen
 • Peugeot Verkopen
 • Daf Verkopen
 • Mercedes Verkopen
 • Terberg Verkopen
 • Ginaf Verkopen
 • Scania Verkopen
 • Renault Verkopen
 • Volvo Verkopen
 • Man Verkopen
 • Iveco Verkopen
 • Steyr Verkopen
 • Chevrolet Verkopen

AutoInkoopStation

Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
Meer over ons

Contact

Stationsweg 6
3764 CJ Soest

 085-76 00 144
 06-51 49 35 36

 info@autoinkoopstation.nl