085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn.

06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons.

info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in.

Bedrijfswagen verkopen?

Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw bedrijfsauto te krijgen.

Bel 085-760 01 44

of 06-51 49 35 36

Whatsappen kan ook, of vul het formulier in

Bedrijfsauto inkoop

Regel de bedrijfsauto inkoop direct via deze website en ontvang een goede prijs voor uw bestelbus, truck, bestelauto of vrachtwagen. Vul hiervoor vandaag nog het contactformulier in op deze website, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen voor een aantrekkelijk bod.

Ontvang een vrijblijvend bod

Zodra wij uw bedrijfsauto hebben ingekocht, krijgt u van ons onmiddellijk een vrijwaringsbewijs. Met deze vrijwaring kunt u direct uw verzekering opzeggen, omdat u dan niet meer aansprakelijk bent voor het voertuig. Voor vragen of een vrijblijvend bod op uw wagen, kunt u ons gerust bellen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 06-51493536. De bedrijfsauto inkoop is dan eenvoudig en snel geregeld.

Afhalen in heel Nederland

Wanneer u ons bod voor de bedrijfsauto inkoop heeft geaccepteerd komen wij het voertuig bij u op locatie ophalen. Hiervoor maken wij van te voren een afspraak, zodat u ons op ieder gewenst moment kunnen laten komen. Wij hanteren de inkoop van particuliere- en bedrijfsauto’s in heel Nederland. Voor de inkoop in de grotere steden bieden wij zelfs extra services. Het afhalen kan bij u op het bedrijf, of op een andere plaats die u schikt. Ook de dag en het tijdstip spreken we met u af.

Uw bedrijfsauto verkopen aan AutoInkoopStation

Gaat u stoppen met uw bedrijf en wilt u daarom de bedrijfsauto verkopen? Of misschien wilt u we meerdere bedrijfsauto’s, bestelauto’s of bestelbussen af?

Of misschien is het wagenpark van uw bedrijf aan verversing toe en wilt u daarom een of meerdere bedrijfsvoertuigen weg doen.

Goede redenen om een of enkele bedrijfsvoertuigen te willen verkopen. Wij hebben interesse in ex-leaseauto’s, busjes, bestelauto’s en vrachtwagens, met en zonder schade, met en zonder APK, loop of sloop.

Meld uw bedrijfsvoertuig vrijblijvend aan voor een bod, om snel te weten wat u voor uw bedrijfsvoertuig kunt krijgen. U meld de bedrijfswagen telefonisch aan op 085-76 00 144, op GSM 06-51 49 35 36, of via het online aanmeldformulier. Op basis daarvan brengt Auto Inkoop Station een marktconform bod uit.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk stellen ons in staat om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw bedrijfsauto. Op dezelfde wijze als we ook de particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfsauto. Neemt u vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden.

Auto Inkoop Station neemt zijn bedrijfsauto inkoop serieus en we zullen daarom zal altijd proberen een marktconforme prijs te bieden voor uw voertuig. De aanschafprijs en leeftijd geven niet altijd een duidelijke indicatie. Daarom is het beter een heldere opgave te doen van de staat van de wagen en eventuele defecten. Foto’s meesturen met het webformulier of via whatsapp helpt ook om een realistisch bod op uw auto te kunnen doen.

Neem vandaag nog contact op. Bel 06-51 49 35 36 

Een goed bod voor uw bedrijfswagen. Vul het formulier in en ontvang binnen 15 min een bod!

Wij kopen bedrijfswagens in door heel Nederland. Bel ons voor een persoonlijke offerte of Whatsapp ons.

Hoe werkt het, bedrijfswagen verkopen aan Auto Inkoop Station

Aanmelden

Meld uw bedrijfswagen aan. U kunt ons bellen of (nog beter) het aanmeldformulier op deze website invullen. Wij bellen dan binnen een kwartier terug.

Bod

U ontvangt van ons een voorlopig bod en bij acceptatie maken we een afspraak om de bedrijfswagen bij u op te halen.

Ophalen

Volgens afspraak halen we de bedrijfswagen bij u op en rekenen ter plekke met u af. Dat kan contant of via de bank. Ook krijgt u meteen het vrijwaringsbewijs van ons.

Verkocht!

Een bedrijfsauto verkopen was nog nooit zo gemakkelijk. U heeft op een aangename manier uw bedrijfsauto verkocht en hebt er meteen contant geld voor terug.

De voordelen voor u als u uw auto, bedrijfswagen, vrachtwagen, camper of caravan aan Auto Inkoop Station verkoopt

 Verkoop uw auto veilig en snel
 Een realistische, marktconforme prijs
 Een goede en eerlijke prijs voor uw auto
Halen persoonlijk de auto bij u thuis op
Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
24 uur per dag uw auto aanmelden

Meld uw bedrijfsauto vrijblijvend aan

Als u het formulier invult of ons belt, en u geeft ons het merk, type, bouwjaar, het kenteken en de kilometerstand van het voertuig door, dan kunnen wij u binnen 24 uur een bod geven. Als er schade of een defect aan is, vermeld dit dan ook even. Zo krijgt u een realistisch bod en weet u meteen waar u aan toe bent. Wanneer u het webformulier gebruikt kunt u ook foto’s van het voertuig meesturen. Of stuur ze via whatsapp naar gsm nummer 06-51 49 35 36.

Ophalen

U hoeft niet zelf ergens heen te rijden met de bedrijfsauto, of iemand op pad te sturen om deze weg te brengen.
Want als u ons bod aantrekkelijk vindt maken we een afspraak voor een taxatie op locatie, waarbij de definitieve prijsafspraak gemaakt wordt. Na deze prijsafspraak wordt uw bedrijfswagen opgehaald door onze eigen transportdienst. Bij u op het bedrijf of waar het u past, op een datum en tijd die u schikken. Op dat moment wordt de wagen meteen gevrijwaard, en u ontvangt direct het geld van de chauffeur die de wagen komt ophalen.

Twijfel niet

Twijfel niet, maar bel ons of meld uw bedrijfswagen aan via het formulier. U kunt ook foto’s uploaden om mee te sturen. Er is geen snellere en handigere manier om te weten wat u voor de wagen kunt krijgen, en om hem zo snel mogelijk te verkopen en te laten ophalen. Het is vrijblijvend en efficiënt. Zo geregeld!

AutoInkoopStation

Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
Meer over ons

Contact

085-76 00 144

0651493536

Hulp

Over ons        Auto verkopen
Werkwijze     Amersfoort
Bedrijfsauto  Amsterdam
Camper          Rotterdam
Caravan         Utrecht
Schadeauto   Den Haag
Sloopauto
Diesel             Privacybeleid
Contact          Nieuws

CAMPER MERKEN DIE WIJ INKOPEN


CARAVAN MERKEN DIE WIJ INKOPEN