085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn.

06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons.

info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in.

Bakwagen verkopen?

Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw auto te krijgen.

Bel 085-760 01 44

of 06-51 49 35 36

Whatsappen kan ook, of vul het formulier in

  Auto Inkoop Station

  Uw bakwagen verkopen zonder gedoe

  Uw bakwagen verkopen zonder gedoe, snel, correct en discreet. AutoInkoopStation is inkoper van alle soorten auto’s en andere voertuigen. We kopen ook bedrijfsauto’s, bestelbussen en vrachtwagens in. Als u van een bakwagen af wilt dan kunt u de wagen bij ons aanmelden voor een bod. We doen dagelijks zaken met bedrijven en particulieren die hun voertuigen willen verkopen. We halen ze op in heel Nederland, we betalen direct uit en we regelen de RDW-vrijwaring.

  Geen advertentie, geen geregel

  Bovendien vinden al onze klanten het bijzonder handig dat ze niet met de wagen moeten adverteren, geen kijkers aan de deur krijgen, geen telefoontjes en mailtjes van potentiële kopers. Dit is discreet en het bespaart elke ondernemer bovendien veel tijd en moeite. Door uw bedrijfswagen aan te melden bij ons gaat alles veel sneller en gemakkelijker. We spreken een prijs af, we halen de wagen op waar en wanneer het u schikt, we betalen direct en u ontvangt ook meteen het RDW-vrijwaringsbewijs. Zo wordt de wegenbelasting direct stopgezet en hoeft u zelf alleen nog de verzekering van de wagen op te zeggen. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijf.

  Professionals

  Uw bedrijfswagen verkopen aan een serieuze partij met kennis van zaken, dat is belangrijk. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u een goede prijs bieden voor uw bakwagen. Net zoals we particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfsvoertuig. We nemen de inkoop van bedrijfswagens serieus en zullen daarom altijd proberen u een prijs te bieden die marktconform is. De aanschafprijs en leeftijd geven niet altijd een duidelijke indicatie voor de waarde van het voertuig. Daarom is het beter een heldere opgave te doen van de staat waarin de wagen verkeert, en van eventuele mankementen. Het helpt ook als u foto’s meestuurt met het online formulier, of deze aan ons toestuurt via whatsapp op 06-51493536. Zo kunnen we een realistisch bod doen.
  Neem vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden. We zijn bereikbaar op 085-76 00 144 en 06-51 49 35 36.

  Waarom ondernemers hun bakwagen verkopen aan AutoInkoopStation

  Vele andere ondernemers zijn u al voorgegaan. Ze verkochten ons een truck, bestelbus of bakwagen omdat deze overtollig was, omdat deze vervangen werd, omdat hun hele wagenpark aan vervanging toe was, of omdat ze een voertuig met schade hadden. Sommigen stopten met hun bedrijf, anderen vonden het gewoon een erg handige manier om snel en efficiënt een bedrijfsvoertuig van de hand te doen.

  Neem vandaag nog contact op. Bel 06-51 49 35 36

  Bod automobiel aanvragen

  Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw automobiel te krijgen.

  Bod Aanvragen 

  Bod bedrijfswagen aanvragen

  Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw bedrijfswagen te krijgen.

  Bod Aanvragen 

  Bod camper aanvragen

  Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw camper te krijgen.

  Bod Aanvragen 

  Bod caravan aanvragen

  Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw caravan te krijgen.

  Bod Aanvragen 

  Vandaag nog uw bakwagen verkopen

  Regel de verkoop van uw bakwagen direct via deze website en ontvang een goede prijs voor voertuig. Vul hiervoor vandaag nog het contactformulier in op deze website, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen voor een aantrekkelijk bod.
  Zodra wij uw bedrijfsauto hebben ingekocht, krijgt u van ons onmiddellijk een vrijwaringsbewijs. Met deze RDW-vrijwaring kunt u direct uw verzekering opzeggen.
  Voor vragen of een vrijblijvend bod op uw voertuig kunt u ons gerust bellen. Uw bakwagen verkopen is dan eenvoudig en snel geregeld.

  Afhalen in heel Nederland

  Wanneer u ons bod voor de bakwagen heeft geaccepteerd komen wij het voertuig bij u op locatie ophalen. Hiervoor maken wij van te voren een afspraak, zodat u ons op ieder gewenst moment kunnen laten komen. Wij verzorgen het transport van ingekochte particuliere- en bedrijfsauto’s in heel Nederland. Het afhalen kan bij u op het bedrijf, bij u thuis, of op een andere plaats die u schikt. Ook de dag en het tijdstip spreken we met u af. Het transport is altijd gratis.
  Zo kunt u na één telefoontje al binnen een dag af zijn van een voertuig dat een kostenpost is of u in de weg staat. Zonder geregeld, zonder gedoe. Zonder kosten bovendien, en u ontvangt een nette vergoeding voor uw voertuig.

  Elk type en elk merk

  Of het nu om een personenwagen gaat, om een bestelbus, een pick-up, of zoals in uw geval om een bakwagen, wat voor bedrijfswagen dan ook: wij hebben interesse. Het kan een Mercedes zijn, een Renault, een Volkswagen of een Iveco, ze zijn allemaal welkom. Ook als u meerdere voertuigen tegelijk wilt verkopen kunt u bij ons terecht. Het voertuig hoeft niet persé gekeurd te zijn of in goede staat. Wij hebben interesse in ex-leaseauto’s, busjes, bestelauto’s en vrachtauto’s, met en zonder schade, met en zonder APK, loop of sloop, ongeacht de conditie van het voertuig, ongeacht bouwjaar, merk of type.

  We hebben interesse in alle merken en type’s bedrijfswagens, o.a.:

  Bakwagen – Bestelbus – Koelwagen – Pick-up – Vrachtwagen – Chevy Van – Citroen Jumper – Citroën Spacetourer – Fiat Ducato – Ford Ranger – Ford Transit – Hyundai H1 – Hyundai H200 – Hyundai H300 – Iveco Daily – Mazda E-serie – Mercedes Sprinter – Mercedes Vario – Mercedes Viano – Mercedes Vito – Mitsubishi L200 – Mitsubishi L300 – Mitsubishi L400 – Nissan Navara – Nissan NV400 – Nissan Primastar – Renault Trafic – Renault Master – Opel Vivaro – Opel Movano – Peugeot Boxer – Peugeot Traveller – Peugeot Expert – Toyota ProAce – Toyota HiAce – Toyota HiLux – Volkswagen Crafter – Volkswagen Transporter – Volkswagen LT

  Een goed bod voor uw bakwagen. Vul het formulier in en ontvang binnen 15 min een bod!

   Wij kopen bakwagens in door heel Nederland. Bel ons voor een persoonlijke offerte of Whatsapp ons.

   AutoInkoopStation

   Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
   Meer over ons

   Contact

   085-76 00 144

   0651493536

    Hulp

    CAMPER MERKEN DIE WIJ INKOPEN

    CARAVAN MERKEN DIE WIJ INKOPEN