085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn.

06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons.

info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in.

Auto verkopen?

Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw auto te krijgen.

Bel 085-760 01 44

of 06-51 49 35 36

Whatsappen kan ook, of vul het formulier in

  Auto Inkoop Station

  De waarde van uw auto

  Wilt u weten wat de waarde van uw auto is? “Welk bedrag kan ik nog voor mijn auto krijgen?” denkt u allicht. De waarde schatten van een auto, hoe doe je dat?

  De waarde van uw auto wordt bepaald door diverse faktoren:

  • het merk en model van auto
  • de leeftijd cq het bouwjaar
  • de tellerstand
  • de technische staat waarin de wagen verkeert
  • de uiterlijke staat van de wagen
  • de opties die de auto heeft en evt accessoires

  Daarom vragen wij u om ons zo volledig mogelijk in te lichten over de auto die u ter verkoop wilt aanbieden. Met meer informatie kunnen wij nauwkeuriger de waarde inschatten en u een realistisch bod doen. Wanneer u het aanmeldformulier op deze site invult om de auto aan te melden voor een bod, kunt u meteen ook foto’s van het voertuig uploaden om mee te sturen.

  Wat ook een rol speelt voor de waarde is, hoe populair het type auto is dat u aanbiedt. Als er meer vraag is naar uw merk en type, dan zal deze een hogere waarde hebben dan een auto waar weinig vraag naar is op de markt.
  Van minder belang is de kleur. Een neutrale kleur verkoopt meestal wel makkelijker dan een erg opvallende of felle kleur lak, maar dit is een kleinere factor.

  Uw automobiel verkopen

  Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw automobiel te krijgen.

  Offerte Aanvragen 

  Uw bedrijfswagen verkopen

  Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw bedrijfswagen te krijgen.

  Offerte Aanvragen 

  Uw camper verkopen

  Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw camper te krijgen.

  Offerte Aanvragen 

  Uw caravan verkopen

  Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw caravan te krijgen.

  Offerte Aanvragen 

  Auto inkoop

  Auto Inkoop Station neemt autoinkoop serieus. We zullen dan ook altijd proberen u een marktconform bedrag te bieden voor uw auto. De leeftijd en het bedrag waarvoor u de auto zelf gekocht heeft zijn niet altijd duidelijke indicaties. Het is om die reden altijd raadzaam om duidelijk door te geven wat de staat van de auto is, en evt mankementen te noemen. Handig hierbij is dat u foto’s kunt meesturen via whatsapp of met het formulier.

  Gebruikssporen hebben invloed op de waarde van uw auto

  Wanneer u van plan bent om uw auto te verkopen, dan kunt u zelf alvast iets doen. Deukjes en krassen zijn bijna onvermijdelijk, haast elke auto heeft wel iets. Dit soort kleine beschadigingen hebben ook invloed op de waarde. U kunt vooraf al proberen om gebruikssporen zoals deze zelf te herstellen, om ervoor te zorgen dat de auto zo optimaal mogelijk is en daardoor een betere prijs krijgt.

  Regel het direct

  Autoinkoop is onze specialiteit. Wij kopen iedere dag auto’s in, door het hele land. Het is daarom niet belangrijk of ui in de buurt woont van Auto Inkoop Station. We hebben een eigen transportdienst die uw auto bij een verkoopovereenkomst gratis bij u ophaalt. Bij het ophalen ontvangt u meteen het geld en de RDW-vrijwaring. Alle merken en modellen zijn welkom om aan te melden, of ze groot of klein zijn, oud of nieuw, puntgaaf of met wat schade, we zijn geinteresseerd. Zelf adverteren bezorgt u een hoop gedoe: mensen aan uw deur, een proefritje, bellers met vragen. Spaar uzelf deze moeite en verkoop uw auto gemakkelijk en snel, voor een realistische prijs.

  We zijn bereikbaar op 085 – 76 00 144 of 06 – 51 49 35 36. Op dit gsm-nummer kunt u ons ook appen, evt met foto’s. Of vul het aanmeldformulier in om uw bod op uw auto te ontvangen.

  Laat een auto niet zomaar staan waar u eigenlijk vanaf wilt. U kunt uw auto met 1 telefoontje aanbieden en verkopen. Vraag in elk geval om een bod, zodat u nog nergens aan vast zit maar wel weet hoe het in zijn werk gaat en waar u aan toe bent. Daarna kan het snel en eenvoudig geregeld zijn.

  Auto Inkoop Station

  AutoInkoopStation

  Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
  Meer over ons

  Contact

  085-76 00 144

  0651493536

   Hulp

   CAMPER MERKEN DIE WIJ INKOPEN

   CARAVAN MERKEN DIE WIJ INKOPEN