085-760 01 44
Direct een medewerker aan de lijn.

06-51 49 35 36
Bel, sms of whatsapp ons.

info@autoinkoopstation.nl
Mail ons of vul het formulier in.

Bedrijfswagen verkopen in Amersfoort?

Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw auto te krijgen.

Bel 085-760 01 44

of 06-51 49 35 36

Whatsappen kan ook, of vul het formulier in

Auto Inkoop Station

Bedrijfswagen verkopen in Amersfoort zonder gedoe

Uw bedrijfswagen verkopen in Amersfoort – zonder gedoe, snel, correct en discreet. AutoInkoopStation is inkoper van alle soorten auto’s en andere voertuigen. We kopen ook bedrijfsauto’s in. Als u van een bedrijfswagen af wilt dan kunt u de wagen bij ons aanmelden voor een bod. We doen dagelijks zaken met bedrijven die een bedrijfswagen verkopen willen, we halen ze op in heel Nederland, we betalen direct uit en we regelen de RDW-vrijwaring. Omdat we gevestigd zijn in Soest is uw bedrijfswagen verkopen in Amersfoort extra makkelijk en extra snel.

 

Elk type bedrijfswagen

Of het nu om een personenwagen gaat, om een vrachtwagen, een bestelbus, een pick-up, of wat voor bedrijfswagen dan ook, wij hebben interesse. Ook als u meerdere bedrijfswagens tegelijk wilt verkopen kunt u bij ons terecht. De wagen hoeft niet technisch in orde te zijn of gekeurd. Wij hebben interesse in ex-leaseauto’s, busjes, bestelauto’s en vrachtauto’s, met en zonder schade, met en zonder APK, loop of sloop, ongeacht de conditie van het voertuig, ongeacht bouwjaar, merk of type.

Waarom ondernemers in Amersfoort hun bedrijfswagen verkopen aan AutoInkoopStation

Vele andere ondernemers zijn u al voorgegaan. Ze verkochten ons een bedrijfswagen omdat deze overtollig was, omdat deze vervangen werd, omdat hun hele wagenpark aan vervanging toe was, of omdat ze een voertuig met schade hadden. Sommigen stopten met hun bedrijf, anderen vonden het gewoon een erg handige manier om snel en efficiënt een bedrijfswagen van de hand te doen.

Geen advertentie, geen geregel

Bovendien vinden al onze klanten het bijzonder handig dat ze niet met de wagen moeten adverteren, geen kijkers aan de deur krijgen, geen telefoontjes en mailtjes van potentiële kopers. Dit is discreet en het bespaart elke ondernemer bovendien veel tijd en moeite. Door uw bedrijfswagen aan te melden bij ons gaat alles veel makkelijker en sneller. We spreken een prijs af, we halen de wagen(s) op waar en wanneer het u schikt, we betalen direct en u ontvangt ook meteen de vrijwaring. Dan wordt de wegenbelasting direct stopgezet en hoef u alleen nog de verzekering van de bedrijfswagen op te zeggen. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact op. Bel 06-51 49 35 36

Uw automobiel verkopen

Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw automobiel te krijgen.

Offerte Aanvragen 

Uw bedrijfswagen verkopen

Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw bedrijfswagen te krijgen.

Offerte Aanvragen 

Uw camper verkopen

Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw camper te krijgen.

Offerte Aanvragen 

Uw caravan verkopen

Zodra u ons belt gaan wij op basis van uw informatie aan de slag om een goed bod op uw caravan te krijgen.

Offerte Aanvragen 

Professionals

Uw bedrijfswagen verkopen in Amersfoort of omgeving, aan een serieuze partij met kennis van zaken, dat is belangrijk. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u een goede prijs bieden voor uw bedrijfswagen. Net zoals we particuliere auto’s inkopen, kunnen we u van dienst zijn bij de verkoop van uw bedrijfsauto. We nemen de inkoop van bedrijfswagens serieus en zullen daarom altijd proberen u een prijs te bieden die marktconform is. De aanschafprijs en leeftijd geven niet altijd een duidelijke indicatie voor de waarde van de bedrijfswagen. Daarom is het beter een heldere opgave te doen van de staat waarin de wagen verkeert, en van eventuele mankementen. Het helpt ook als u foto’s meestuurt met het online formulier, of deze aan ons toestuurt via whatsapp op 06-51493536. Zo kunnen we een realistisch bod doen.
Neem vandaag nog contact op met onze inkoopafdeling en laat u informeren over de mogelijkheden. We zijn bereikbaar op 085-76 00 144 en 06-51 49 35 36.

Vandaag nog uw bedrijfswagen verkopen

Regel uw bedrijfswagen verkoop direct via deze website en ontvang een goede prijs voor uw bestelbus, truck, bestelauto, kipper, pickup, of vrachtwagen. Vul hiervoor vandaag nog het contactformulier in op deze website, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen voor een aantrekkelijk bod.
Zodra wij uw bedrijfsauto hebben ingekocht, krijgt u van ons onmiddellijk een vrijwaringsbewijs. Met deze RDW-vrijwaring kunt u direct uw verzekering opzeggen. Voor vragen of een vrijblijvend bod op uw bedrijfswagen, kunt u ons gerust bellen. Uw bedrijfswagen verkopen is dan eenvoudig en snel geregeld.

Afhalen bij u op locatie

Wanneer u ons bod voor de bedrijfsauto inkoop heeft geaccepteerd komen wij het voertuig bij u op locatie ophalen. Hiervoor maken wij van te voren een afspraak, zodat u ons op ieder gewenst moment kunnen laten komen. Wij verzorgen het transport van ingekochte particuliere- en bedrijfsauto’s in heel Nederland. Het afhalen kan bij u op het bedrijf, of op een andere plaats die u schikt. Ook de dag en het tijdstip spreken we met u af. Het transport is altijd gratis.
Zo kunt u na één telefoontje al binnen een dag af zijn van een voertuig dat een kostenpost is of u in de weg staat. Zonder geregeld, zonder gedoe. Zonder kosten bovendien, en u ontvangt een nette vergoeding voor uw voertuig.

Hoe werkt het, bedrijfswagen verkopen aan Auto Inkoop Station

Aanmelden

Meld uw auto aan. U kunt ons bellen of (nog beter) het aanmeldformulier op deze website invullen. Wij bellen dan binnen een kwartier terug.

Bod

U ontvangt van ons een voorlopig bod en bij acceptatie maken we een afspraak om de auto bij u op te halen.

Ophalen

Volgens afspraak halen we de auto bij u op en rekenen ter plekke met u af. Dat kan contant of via de bank. Ook krijgt u meteen het vrijwaringsbewijs van ons.

Verkocht!

Een auto verkopen was nog nooit zo gemakkelijk en snel. U heeft op een aangename manier uw auto verkocht en hebt er meteen contant geld voor terug.

De voordelen voor u als u uw auto, bedrijfswagen, vrachtwagen, camper of caravan aan Auto Inkoop Station verkoopt

 Verkoop uw auto veilig en snel
 Een realistische, marktconforme prijs
 Een goede en eerlijke prijs voor uw auto
Halen persoonlijk de auto bij u thuis op
Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
24 uur per dag uw auto aanmelden

Auto Inkoop Station

AutoInkoopStation

Uw tweedehands auto verkopen aan Auto Inkoop Station, snel en efficient. Een goede prijs voor uw auto, ervaring in de inkoop van occasions. Snelle afhaling en betaling ter plaatse. Dat zijn onze troeven. Eenvoudig, snel en netjes geregeld!
Meer over ons

Contact

085-76 00 144

0651493536

Hulp

Over ons        Auto verkopen
Werkwijze     Amersfoort
Bedrijfsauto  Amsterdam
Camper          Rotterdam
Caravan         Utrecht
Schadeauto   Den Haag
Sloopauto
Diesel             Privacybeleid
Contact          Nieuws

CAMPER MERKEN DIE WIJ INKOPEN


CARAVAN MERKEN DIE WIJ INKOPEN